top of page

Om Partybus.dk og GDPR

Partybus ApS er virksomheden bag Partybus.dk-konceptet, stiftet i 2009. Vi har hovedsæde i Roskilde/København, og kører primært i Danmark, Sverige, Tyskland.

Vores primære kundegruppe er dog i København, hvor vores brand er CPH: roskildebus.dk · partylimo.dk · moviebus.dk · bandbus.dk· cphbus.dk · cphpartybus.dk · cphlimousine.dk.

Vores busterminal er døgnbemandet, og kan i særlige tilfælde kontaktes uden for alm. åbningstid. Herfra foregår al kørsel med partybus, VIP-busser, turistbusser mm. Ligeledes er der her tilknyttet klargøringscenter, salg, kundeservice & administration.

Høj busstandard og sikkerhed er i højsædet, derfor har vi ingen bussæder ældre end fra 2010, og alle sæder er primært lædersæder, så de nemt kan renses og ikke indeholder støv.

Næsten alle busser har gratis WiFi i Norden (bestilles) har borde – lidt hyggeligere, automatgear – lidt blødere kørsel,

1. kl. AV & amp; lyd, 220 volt og meget mere.

Miljøet ligger os på sinde, ligesom vi ønsker at støtte kampen for en bedre luftkvalitet i byerne.

Derfor prioriterer vi at køre med partikel/miljøfilter på alle busser. – dermed kører vi lovligt, også i indre København.

Kim Lærkesen
Adm. direktør

Persondataforordning - GDPR

Regler omkring personlige oplysninger, Partybus.dk ønsker, at du føler dig sikker og tryg, når du handler med os. Derfor nedenstående information om formål med at dine personlige oplysninger indsamles, opbevares og anvendes, samt oplysninger om dine rettigheder.

Formål, opbevaring og anvendelse:

Det kan være personlige data som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. De personlige oplysninger vil kun blive anvendt i nødvendigt omfang til registrering af ordrebekræftelse/ køresedler samt fremsendelse af faktura og udsendelse af Nyhedsbrev.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der findes nødvendige. Hvis ikke du deler oplysningerne med os, kan det være umuligt at kunne køre bus for dig.

Persondata behandles i ordre og regnskabsprogram, som er leveret af 3. part leverandør.

Som kunde har du altid ret til at få oplyst hvilke data, vi har registreret om dig.

Du har ligeledes altid ret til at få rettet eller slettet data samt rettighed til at trække samtykket tilbage.

Ved spørgmål ring os: +45 46 46 26 00

Ophæv samtykke send mail til: Info@partybus.dk

PartybusdkDeltaLeftSide.jpg
bottom of page