top of page

15 originale partybusser

LAST MINUTE: Mangler du bus akut?

Ring fredag, lørdag kl 10-24 og hør om vi har et godt tilbud og hul i kalender til dig.

Book nu

Book nu

Danmarks største leverandør af partybusser. Vi har i alt 15 grønne partybusser, og vi glæder os til at køre for jer. De fleste af vores busser er lidt åbne om sommeren, og har derfor god ventilation og indeklima, imens de er tillukkede om vinteren. Vi kører primært ud fra Sjælland.


Partybusserne er i 2 størrelser 1-50 ish og 1-100 passagerer, alle er ens i udstyr, derfor kan vi ikke 100% altid sige hvilke bus vi kommer med, men vi er dem som kommer mest og har bedst oppetid, fordi vi har reservebusser og 15 busser, book derfor her, det er altid ærgeligt at få en aflysning på dagen.

Buslimos: Alpha/Romeo Megabusser er op til 100 pass.

Se alle busserne her.


Alle har pole, lys, røg, bord/sofagrupper og godt musikanlæg til ipod/iphone/aux stik/BT. Vi har altid musikanlæg i bussen. Vi beder jer fx. medbringe playliste IPHONE, egne drikkevarer, Iphoneladekabel (usb-lightning), vi har også dette kabel, men for en sikkerhedsskyld

Af hensyn til sikkerhed holder vi ca. 5-10 min. ryge-tissepause pr. time/modul. Vi tænker på miljøet, og derfor kan tid skulle rykkes 10-15 min. men I bliver varslet. Vi kan nogle gange køre frem 5 min. før så der er tid til at afslutte festen og høre sidste sang.


LIVET ER FOR KORT TIL IKKE AT KØRE PARTYBUS.DK 

bottom of page